Ancient News, avagy hírek a múltból...

tudomány, történelem, kutatás, érdekességek, biológia, természet, építészet, matematika, fizika, elektronika, űrkutatás és minden a tudás világából... másként...

Kinek nem ajánljuk az oldalt?

Nem ajánlott az oldal a vallásos embereknek, mert a közölt tartalmak sok esetben nem egyeztethetőek össze a vallások tanításaival, megbotránkoztathatnak hívőket.

Nem ajánlott elvakult(!) ufó kutatóknak és ufóhívőknek, mert az oldal tartalma nem ezen olvasóközönségnek készült.

Nem ajánlott olyan embereknek aki nem tudnak elrugaszkodni a földtől, és mereven ragaszkodnak a kitaposott ösvényekhez. Az itt közlésre kerülő tartalmak számukra hajmeresztően hathatnak.

Nem ajánlott továbbá a spirituális dolgokban hívőknek, az örökmozgókat kutató embereknek, sámánoknak, tisztánlátóknak, jósoknak, távenergiát sugárzóknak, kézrátétellel gyógyítóknak stb. Ennyire nem rugaszkodik el az oldal a földtől.

Ezen táborokat ezúton szeretném megkérni ne is küldjenek e-mailt, mert valószínüleg nem kerül közlésre. A megtérítő, elvarázsoló és átkozó levelek pedig nem hatnak az oldal szerzőire, mert erős védőaurával rendelkezünk, melyet mi csak SPAM-listának becézünk (már az első e-mailnél aktivizálódik).

Kiknek ajánlott?

Azoknak akik látnak is, és nem csak néznek.

Mindenkinek aki aktív építő és kutató munkából él, megfelelő tudása van szakmájából, és némileg el tud rugaszkodni a vaskalapos tanításoktól (nem a varázslás szintjéig :D).

Ajánlott építészeknek, elektronikai szakembereknek, régészeknek, régi írásokat ismerőknek, mechanikai szakembereknek, biológusoknak, vegyészeknek, matematikusoknak, fizikusoknak, és minden olyan embernek, aki civilizáció építő szakmával rendelkezik.

Előttük nyitva áll a kapcsolat, és nyugodtan írjanak az ancientnews.gmail.com címre, és ha az írás velős és tartalmas garantáltan kikerül az oldalra, ha kell a szerző megjelölésével is.

Reméljük végre ez az oldal olyan lesz, mint amit sokan már rég vártak. Legyen ez mindannyiunk megelégedésére.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 3
Heti: 12
Havi: 9
Össz.: 8 410

Látogatottság növelés
Oldal: Kinek ajánljuk, és kinek nem...
Ancient News, avagy hírek a múltból... - © 2008 - 2024 - ancientnews.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »